Azonnali meglepetések

***************************
  • 20.000 forint értékű...
  • 2 db soron kívüliség
  • 3+1 hétpecsétes titok 
  • 9+1 kőkemény csapda
  • Okmányirodai-KISOKOS 
és még rengeteg...

Facebook

Időpontfoglalás

2024. június
h
k
sz
cs
p
sz
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Itt jársz most: főoldal / miert-mi

Miért mi

7 ok, amiért 10 emberből 6 minket választEgy forradalmi újításnak köszönhetően...

 többet nem fogsz félni, hogy vajon az alkatrészeket tényleg kicserélik-e,

 nem aggódsz majd, hogy nem készül el időben autód javítása, 

 többet nem rettegsz majd az átverésektől,

és többet nem esel ki a fuvarból egy műszaki vizsga miatt, 

ha a Carace Kft-t választod szervizednek.MIÉRT A CARACE KFT.? 


ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
Kamerás rendszerrel nyomon követheted élőben, online – akár otthonról, akár a karosszékedből, hogyan szereljük az autódat, meg tudod nézni, hogy valóban azokat az alkatrészeket cseréljük ki, amit kell. Kicsit olyan, mint egy valóság show, de itt nem kell senkinek elhagynia a házat. :)  

>>

 VISSZAVISZÜNK

Hozd el az autódat, Téged pedig visszaviszünk, hogy addig is intézhesd ügyeidet, vagy előzetes megbeszéléssel csereautót biztosítunk a javítás ideje alatt, hogy addig élvezhesd az autó nyújtotta szabadságot.

meddig megyünk el?>>


 1 ÉVES GARANCIA   

1 éves garanciát adunk minden általunk javított, szervizelt autóra, valamint az általunk beszerzett alkatrészekre. - Te csak autózz, a kockázatot mi vállaljuk!

(Ócska, gyenge minőségű alkatrészeket kizárólag az ügyfél kérésére és felelősségére szerzünk be és építünk be.)

feltételekről itt olvashatsz>>


Vendégünk vagy egy szívet melengető kávéra és közben internetezhetsz is – ha mégis nálunk szeretnéd tölteni idődet … HATÁRIDŐ-GARANCIA

Határidő-garanciát vállalunk, azaz biztos lehetsz benne, hogy a megbeszélt időpontban elkészül az autód javítása, műszaki vizsgája.  ONLINE SZERVIZKÖNYV 

Virtuális szervizkönyvet kapsz az autód mellé, amiben minden javításod, felhasznált alkatrészek, vizsgaidőpontod szerepelni fog, amibe pontosan rögzítjük a javítások paramétereit, valamint amibe te bármikor belekukkanthatsz, mert ez most már a tiéd.  
NYOMON KÖVETÉS E-MAIL ÉRTESÍTÉS SMS ÉRTESÍTÉS


Mindig szólunk, nyomon követjük azt, hogy az autódnak mire van szüksége ahhoz, hogy hosszú élettartamú legyen – mostantól nincs elfelejtett dátum. Értesítést kapsz időben a lejáratok előtt, legyen az műszaki vizsga, olajcsere vagy időszakos szerviz.  A javítással, műszaki vizsgával és a regisztrációval bekerülsz az adatbázisunkban, ahol rögzítjük a vizsgád időpontját is, ezért garantáljuk, hogy nem lesz büntetésed azért, mert lejárt a műszaki vizsgád, különben... 
"NINCS TÖBB BÜNTTÉS" GARANCIA, 

KÜLÖNBEN A KÖVETKEZŐ MŰSZAKI VIZSGÁDAT MI ÁLLJUK.


***********************

Mivel a "Nincs több büntetés" garanciánk igen ütős, ezért csak abban az esetben él, ha a mi hibánkból nem kapod meg az értesítéseket és megbüntet a rendőr. De arra sajnos nem vállalhatunk garanciát, ha fals adatokat adsz meg, vagy már nem él az e-mail címed, vagy megdöglött a mobilod stb. Bocsii... Az adathibát korrigálni tudjuk, csak írj a kolléganőnknek a karasz.zita@carace.hu címre és máris javítja.


************************Számos kiváló autószerelő és szerviz létezik, azonban ezek megválasztásánál mindig legyél óvatos, mert a legtöbbjük nem nézi át alaposan az autódat és olyan munkákat végeznek el, amivel nem is volt probléma. 


Rejtett költségek merülnek fel a javítás során és gyakran a vállalt határidőt sem tudják betartani, mint amire a megrendeléskor ígéretet tett.


A legjobb az, ha alaposan utánajársz, és időt, türelmet, fáradságot nem sajnálva kinyomozod a legjobb megoldást...


Igen, tehetsz így is, és lehet, hogy nem fogsz csalódni...


Azonban, ha mindezt nem szívesen teszed meg, mert se időd, se energiád nincs erre, akkor választhatsz másik utat is, ahol sokkal átláthatóbb, tisztább, egyszerűbb kép fogad, ráadásul garanciát ígér, rejtett költségek nélkül, így magabiztosabban dönthetsz anélkül, hogy hetekig tartó keresgéléssel, kutatgatással „átképeznéd” magát autójavító szakemberré.


És a legszebb...


az 1 év garancia mellett még 20.000 forint értékű meglepetést is bezsebelhetsz.


Hogyan? 
LEHETÜNK A KEDVENCED?

Carace Kft. 2030 Érd, Fehérvári út 71. Tel/Fax: 23/365-623  info@carace.hu
Ez a weboldal a Carace Kft. jogtulajdona. Jogtalan felhasználás naponként és tartalmi elemenként 150.000 Ft +ÁFA. Az oldalt folyamatosan figyeljük, a jogsértésekről, másolásokról azonnali értesítést kapunk. Bővebben itt olvashatod el:  jognyilatkozat>>  ,  adatkezelési tájékoztató>>© 2023 Carace Autótechnika Kft., minden jog fenntartva. Impresszum